Prijatelji sajta

Mashineria

AGREGATI ZA STRUJU, DIZEL AGREGATI ZA STRUJU, TRAKTORSKI GENERATORI, PUMPE ZA VODU I MULJNE PUMPE

Blitz Vesti

Sve aktuelne vesti na jednom mestu

Mister potrčko

Dostava svega što Vam je potrebno na područiju Beograda

KGB Akadamija

NAJKVALITETNIJI INTENZIVNI KURSEVI KNJIGOVODSTVA U SRBIJI

Agregati za struju

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Otkup bele tehnike

Vršimo otkup ispravnih ili neispravnih veš mašina, televizora, šporeta, zamrzivača, frižidera i ostale proizvode bele tehnike. Kao i otpadno gvozdje, lim, obojene metale (bakar, mesing, aluminijum, olovo, prohrom), elektromotore, transformatore, bakarne i aluminijumske kablove, stare menjače od automobila.

Servis mobilnih telefona i računara

Bavimo se prvnestveno brzim i isplatljivim popravkama mobilnih telefona i laptop računara. Vreme je jedan od najbitnijih faktora u današnjem društvu, zato se i trudimo da svaki uradjaj na servisu dijagnostikujemo, popravimo i vratimo vlasniku u što kraćem periodu. Radimo servis svih vrsta mobilnih telefona

ASV Pack - Novi Sad

A.S.V. PACK je osnovana 2015.godine kao firma koja se bavi proizvodnjom mašina za pakovanje, automatizacijom sistema uz inovatan pristup napredne tehnologije i znanja.

Rancsin Transport Hamburg

Aller Sorten und Gewichte in ganz Deutschland und der EU. Mit unseren besten Fahrzeugen und unseren erfahrenen Berufskraftfahrern garantieren wir den besten Transport Ihrer Sachen zu jedem Ziel Erfahren Sie mehr über uns:

Otkup stare bele tehnike

Vaše je samo da pozovete i naši iskusni i obučeni radnici će doći do vas u rekordnom roku. Za Beograd i okolinu naša vozila su Vam na raspolaganju od 07 – 23 h, svakog radnog dana. Pozovite…

Escape room u srcu Beograda

Escape room igre su avantura u kojoj ulazite u sobu i u priču kao da vam je izmenjena realnost. Kada se nađete u veštičijoj kolibi, ambijent, priča i audio-vizuelni efekti vas vode u potpuno drugu realnost. Ako do sada niste, oprobajte se u rešavanju zanimljivih i izazovnih zagonetki i pobegnite iz sobe.

Elitas Belgrade

Mi proizvodimo LED bilborde u bilo kojim dimenzijama i rezoluciji, prema Vašem zahtevu i potrebama. LED bilbordi se izrađuju od LED modula, koji se slažu poput slagalice po širini i visini do željenih dimenzija. Kvalitet prikazanog sadržaja i rezolucija zavise od gustine dioda (pitch). Razmak između dioda je od 0.9-20mm, kvalitet prikaza je bolji što je gustina dioda veća.