ChatGPT dostupan iPhone korisnicima; Android verzija u pripremi

Bot sa veštačkom inteligencijom ChatGPT, koji ima sposobnost da vodi konverzaciju sličnu onoj koju vode ljudi, postao je dostupan za preuzimanje u prodavnici aplikacija kompanije Apple.

Izvor: B92, Tanjug petak, 26.05.2023. | 11:45 Podeli Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Nakon prvobitne objave u Apple prodavnici aplikacija u SAD 18. maja, aplikacija ChatGPT postala je dostupna u desetinama zemalja, uključujući Kanadu, Indiju i Brazil, pošto njegov programer OpenAI nastoji da proširi broj korisnika.

Aplikacija može da se besplatno preuzme za Apple mobilne uređaje koji koriste iOS softver, a istovremeno ostaje dostupna na računarima preko pretraživača.

Aplikacija omogućava korisnicima da dele istoriju razgovora između više uređaja i omogućava audio ulaz.

Pored iPhonea i drugih Apple uređaja, OpenAI je saopštio da trenutno radi na objavi verzije za uređaje koji pokreće Android softver.

ChatGPT je pokrenut u novembru 2022, već je stekao popularnost, ali postoji i zabrinutost u vezi sa privatnošću i širenjem dezinformacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment