Ni AirPods Pro nema funkciju koju imaju ove providne slušalice

Kompanija Nothing je svoj prvi par bežičnih slušalica, Ear 1, lansirala sredinom 2021. godine, ali je druga generacija već tu.

Izvor: index.hr subota, 25.03.2023. | 17:00 Podeli

Ovo je tek četvrti Nothing proizvod koji je stigao na tržište, ali uprkos tome Ear 2 je nesumnjivo najkonkurentniji proizvod koji je kompanija do sada isporučila.

Dizajn Ear 2 slušalica je približno isti kao kod originalnog Ear 1 modela, s dve poluprovidne drške smeštene u providnom kućištu za punjenje.

Ovakav dizajn, sam po sebi, pomaže da se Ear 2 istakne na tržištu prepunom slušalica jednoličnih boja, piše ZDNET.

Duže trajanje baterije

Nothing Ear 2 dolazi sa superiornijom audio membranom od svog prethodnika. Trajanje baterije je četiri sata (s uključenim ANC-om), do šest sati i više (s isključenim ANC-om) iz slušalica, što je poboljšanje u odnosu na Ear 1.

Možda najvrednija specifikacija Ear 2 slušalica jeste njihova kompatibilnost sa LHDC 5.0 kodekom, što im omogućava pristup zvuku visoke rezolucije sa podržanih platformi kao što ja Apple Music i druge. Čak ni Apple AirPods Pro 2 slušalice ne mogu da reprodukuju zvuk visoke rezolucije bez gubitaka.

Cena Nothing Ear 2 slušalica je 149 evra, a možete ih videti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment