WhatsApp je dobio nove funkcije, evo šta je poboljšano

Nedavno je Android korisnicima stiglo novo ažuriranje za WhatsApp, a sa njim i neka poboljšanja.

Izvor: B92, Gizmochina četvrtak, 16.02.2023. | 18:30 Podeli Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Najnovije Android ažuriranje za WhatsApp je u verziji 2.23.3.77, a stiže sa brojnim novim funkcijama i poboljšanjima. Kompanija poslednjih meseci ulaže napore da nove funkcije omogući korisnicima širom sveta.

Korisnici će sada moći da dodaju natpise (captions) na fotografije i dokumenta koje šalju.

Pored toga, tu je podrška za duže opise i teme grupa, kako bi se grupe bolje opisale, a korisnici mogu da dodaju do 100 fotografija i videa (ranije je bilo moguće dodavanje do 30).

Jedna od zanimljivijih promena je dodavanje Meta Avatara. Korisnici mogu da upotrebe Avatar i personalizuju ga, a on posle može da se koristi za stikere i profilne fotografije. Ovoj funkciji je moguće pristupiti odlaskom u Settings >> Avatar >> Get started.

Ažuriranje uključuje i brojne ispravke bagova, poboljšanje performansi, kao i fluidnije korisničko iskustvo.

Iako je najnovije WhatsApp ažuriranje trenutno dostupno samo Android korisnicima, očekuje se da će uskoro biti omogućeno i za iOS korisnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment