OVO SU VOZAČI DVA BMW IZ STRAVIČNOG SUDARA U BEOGRADU Džemo poginuo, Denis pobegao sa lica mesta, od oba automobila ostale olupine

Džemo K. (37) preminuo je usled povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu, a vozač drugog BMW, Denis S. (23) nakon nesreće je pobegao sa lica mesta i zatečen je u Urgentnom centru.

12.02.2023. 15:06 Slušaj vesti . Foto: Društvene mreže, Facebook / Ringier .

Teška nesreća dogodila se kada je Džemo, inače vozač BMW sa beogradskim tablicama, započeo polukružno okretanje, a pre toga se, kako je saopštilo Prvo osnovno tužilaštvo, nije uverio da to može da uradi bezbedno, odnosno, da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

Blic preporučuje

. Foto: Drustvene mreze .

Na njega je tada naleteo BMW za čijim volanom se nalazio 23-godišnji Denis S. koji je pobegao sa lica mesta, a koji je potom zatečen u Urgentnom centru. Denis se u vozilu nalazio sa sestrom Helenom (19), ali i maloletnem devojkom (17).

. Foto: Drustvene mreze .

Denis je zadobio lake telesbne povrede, a proverom je utvrđeno da mu je vozačka dozvola pod zabranom u periodu od 3. decembra 2022. godine do 3. marta 2023. godine, a u dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekršaja.

. Foto: Ringier .

Njegova sestra Helena zadobila je prelom butne kosti i ručnog zgloba, dok maloletna devojka ima prelom nadlaktice.

Source

Leave a Comment