Ilon Mask otkrio kada planira da ode VIDEO

Ilon Mask je, u intervjuu na Svetskom samitu vlada u Dubaiju, rekao da će kraj 2023. godine biti dobar period da se odstupi sa čelne pozicije na Twitteru. Tada bi, kako kaže, kompanija trebalo da bude u stabilnoj poziciji.

Izvor: bug.hr četvrtak, 16.02.2023. | 12:30 Podeli Foto: rafapress / Shutterstock.com

Foto: rafapress / Shutterstock.com

Mask još je u decembru pitao svoje pratioce da li bi trebalo da odstupi sa mesta izvršnog direktora na Twitteru, tvrdeći da će poslušati glas javnosti.

U anketi je, podsetimo, učestvovalo 17,5 miliona ljudi, od kojih je njih 57,5 odsto glasalo da bi Mask trebalo da ode s čelne pozicije kompanije.

Mask je rezultate ankete pozitivno prihvatio, pa je ubrzo objavio da će otići s mesta izvršnog direktora čim nađe nekoga „ko je dovoljno lud“ da preuzme taj posao.

Od tad je prošlo već neko vreme, a šef Twittera je tek sada na Svetskom samitu vlada u Dubaiju otkrio kada bi to moglo da se dogodi.

„Mislim da moram da stabilizujem kompaniju i pobrinem se da je na finansijski zdravoj poziciji, kao i da je plan proizvoda postavljen. Pretpostavljam da bi kraj godine bio dobar trenutak za pronalaženje nekog drugog da vodi kompaniju, jer mislim da bi do kraja godine trebalo da budemo stabilnom položaju“, rekao je Mask u onlajn intervjuu.

Kako bi Twitter doveo u stabilno stanje, potrebno je mnogo rada, jer je, kako kaže Mask, reč o „obrnutom startapu“. Ali, izgleda da Masku ne nedostaje posla, jer je istakao da ga posao okupira od trenutka kad se probudi, pa sve dok ne ode na spavanje. Navodi da radi sedam dana u nedelji i spava šest sati noću.

„Nije mi namera da radim kao lud, 80-satna radna nedelja bi bila u redu. To je ono čemu bih težio“, zaključuje Mask u razgovoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment