Novi Sony Xperia telefon ima prepoznatljiv dizajn VIDEO

Sony se sprema da uskoro predstavi novi telefon, pod nazivom Xperia 1 V, a u međuvremenu imamo priliku da vidimo kako uređaj izgleda zahvaljujući novim renderima.

Izvor: B92, GSMArena ponedeljak, 13.02.2023. | 08:10 Podeli

Prema svemu sudeći, Sony neće mnogo toga izmeniti kada je u pitanju prepoznatljivi Xperia dizajn, a to pokazuju nedavno procurele fotografije i najnoviji renderi telefona.

Sony će kod Xperia 1 V modela malo izmeniti ispupčenje za modul kamere na pooleđini, pa tako neće biti ToF kamere i RGB IR senzora, koje je imao Xperia 1 IV model. Ostaju tri velika senzora, od kojih je jedan periskop.

Kada su u pitanju hardverske karakteristike, Xperia 1 V će biti nešto kraći i uži od Xperia 1 IV od modela, ali će zadržati displej od 6,5 inča.

Očekuju se 12MP glavna i 12MP periskop telefoto kamera, dok će ultraširokougaoni senzor imati 48MP. S prednje strane će ostati 12MP selfi kamera.

Prema ranijim glasinama, Sony Xperia 1 V telefon bi trebalo da koristi Snapdragon 8 Gen 2 čipset.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment