NIJE IZDRŽAO: Preminuo mladić povređen u užasnom udesu na Zrenjaninskom putu(FOTO)

Kako smo ranije objavili u jezivoj saobraćajnoj nesreći povređene su četiri osobe među kojima je najteže bio upravo DŽemo K. 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– Lekari su dali sve da mu spasu život. On je bio i na operaciji, ali nažalost povrede su bile takve da mu nije bilo spasa – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Naime, DŽemo K. je vozio BMW i kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, međutim u jednom trenutku prešao je u suprotnu traku da se, kako se sumnja okrene, u tom trenutku na njega je naleteo drugi „bmw“ koji se kretao iz suprotnog smera. 

– DŽemu K. i njegovu saputnicu su iz smrskanog „bmw“ izvlačili vatrogasci, jer su oboje bili bez svesti – rekao je ranije naš sagovornik. 

Foto: Društvene mreže  

Prema našim saznanjima DŽemo je, u trenutku kada je drugi BMW naleto na njega, svojim vozilom hteo polukružno da se okrene, što na tom delu puta nije dozvoljeno.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

– Posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju – saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo „na ti“.

Nova dimenzija novosti, vaš „Nportal.rs“.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘desktop_P1’); });} ]]>


Source

Leave a Comment