Čudo čekano sedam godina! Slavni superligaš napušta svoj stadion!

Novi vetrovi duvaju na Staroj Karaburmi. Pošto je dobio novu upravu i stručni štab, OFK Beograd je nastavio da radi na stabilizaciji i jačanju igračkog kadra za nastavak sezone u Srpskoj ligi grupa „Beograd“.

Ambiciozno rukovodstvo, na čelu sa novim ljudima potpredsednikom Kostadinom Terzićem i sportskim direktorom Andrejem Mrkelom obezbedila je treneru Simi Kruniću deveto zimsko pojačanje u ovom prelaznom roku.

Među plavo-bele stigao je mladi levi bek Ognjen Marinković. Reč je o fudbaleru rođenom 2. septembra 2003. godine, a prethodno je igrao za Prvu Iskru iz Bariča.

Podatak koji mnogo više raduje navijače OFK Beograda je vest da će ekipa prvi put ići na pripreme van srpske prestonice, što je potvrđeno na zvaničnoj Instagram stranici.

FUDBALSKA SRBIJA BIRA NOVOG LIDERA! Evo kada će se održati PREDSEDNIČKI IZBORI u FSS! Određen DATUM Skupštine! FUDBALSKA SRBIJA BIRA NOVOG LIDERA! Evo kada će se održati PREDSEDNIČKI IZBORI u FSS! Određen DATUM Skupštine! PETRIĆ O VIDIĆEVOJ KANDIDATURI! Da lobiramo za Nemanju!? Nema svrhe… PETRIĆ O VIDIĆEVOJ KANDIDATURI! Da lobiramo za Nemanju!? Nema svrhe...

Što se tiče Marinkovića, prošao je omladinske škole Zemuna i Brodarca, a u seniorskoj konkurenciji, osim Baričana, igrao je i za beogradski Sinđelić.

U dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka, koji traje do 10. februara, na Karaburmu su još stigli: napadači Nenad Kudrić, nekadašnji fudbaleri Zvezde Filip Kasalica i Andrija Kaluđerović, zatim levo krilo Tomislav Todorović, desni bek Nemanja Stanković, kao i vezisti, Sava Avramovski, bivši kapiten Partizana Milan Smiljanić i Marko Stojanović.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Source

Leave a Comment