Twitter: Više reči, više reči, više reči, više reči…

Twitter je na svojim profilima objavio zanimljive tvitove, kojima najavljuje proširenje postojeće funkcije.

Izvor: Engadget četvrtak, 9.02.2023. | 15:40 Podeli Foto: XanderSt / Shutterstock.com

Foto: XanderSt / Shutterstock.com

Korisnici sada imaju praktičan razlog da se pretplate na Twitter Blue. Sada Blue članovi u Sjedinjenim Američkim Državama mogu da objavljuju tvitove dužine do 4000 karaktera.

Za ovakve tvitove još uvek nije moguće „navijati“ vreme objave ili ih sačuvati u „draft“, ali može biti od pomoći ukoliko korisnik ne želi da piše temu sa velikim brojem tvitova kako bi objavio svoje misli.

Standardni Twitter korisnici mogu da objavljuju i citiraju ove duže tvitove. Takođe, Twitter je svestan da skrolovanje kroz ovako dugačke tvitove može da bude iritantno za korisnike, pa će sve preko 280 karaktera biti skriveno i dodatni sadržaj se prikazuje klikom na „Show more“ opciju.

Twitter je, prema navodima sredinom januara imao svega 180.000 Blue pretplatnika u SAD-u i oko 290.000 širom sveta.

Kompanija je pod pritiskom da Twitter Blue načini primamljivijim i atraktivnijim, kako bi se ostvario cilj Ilona Maska da polovina Twitterove zarade dolazi od pretplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment