Imamo nove detalje o Samsung Galaxy A34 telefonu

Nakon što je predstavio Galaxy S23 premijum seriju, Samsung će se sada okrenuti predstavljanju telefona iz srednjeg segmenta. Pre svega, ovde mislimo na Samsung Galaxy A54 i Samsung Galaxy A34. O ovom drugom sada saznajemo više detalja.

Izvor: Bajtbox petak, 10.02.2023. | 08:11 Podeli

SnoopyTech jedan je od dojavljivača koji je poprilično pouzdan kada su u pitanju Samsungovi proizvodi. On je sada otkrio da će Samsung Galaxy A34 biti dostupan u četiri boje – Awesome Silver, Awesome Violet, Awesome Lime i Awesome Graphite.

On takođe dodaje da će telefon stići sa dve konfiguracije memorije – 6/128 GB i 6/256 GB.

Pomenuti dojavljivač također navodi da će Galaxy A34 imati ekran dijagonale 6,6 inča. Verovatno je u pitanju AMOLED ekran sa stopom osvežavanja od 90 Hz. To predstavlja razliku u odnosu na dosadašnje izveštaje koji su sugerisali da će telefon imati 60 Hz ekran.

Renderi, koji su nedavno osvanuli, otkrili su da Galaxy A34 na poleđini ima tri kamere, a očekuje se da će sličan dizajn deliti čitava Galaxy A serije sledeće godine. Glavni senzor navodno će biti onaj od 48MP f/1.8. Pored njega, tu će još biti i ultraširoki senzor od 8MP f/2.2, makro senzor od 5MP f/2.4. Telefon će navodno biti opremljen baterijom kapaciteta 5000mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 15W.

Još jedna zanimljiva informacija za ovaj telefon jeste da bi on mogao stići sa dve verzije čipseta. Tako je Geekbench otkrio da telefon pokreće MediaTekov procesor, a prema parametrima otkrivenim na Geekbenchu, verovatno je da se radi o Dimensity 1080 čipu.

Nažalost, u ovom trenutku nije poznato s kojim čipom će telefon stići u drugoj verziji, ali pretpostavka je da je u pitanju neki Snapdragon čip srednje klase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment