Odložen The Last of Us za PC – fanovi će morati da se strpe

Rimejk The Last of Us igre za PC je prvobitno planiran za 3. mart, ali je sada odložen za nekoliko nedelja.

Izvor: Verge utorak, 7.02.2023. | 19:00 Podeli Foto: FellowNeko / Shutterstock.com

Foto: FellowNeko / Shutterstock.com

Igra The Last of Us Part I za PC je odložena za 28. mart, što je nedavno objavio developer Naughty Dog.

Iako se radi o odlaganju od svega tri nedelje, sigurno je da će neki fanovi biti razočarani. Do tada, moraće da se zadovolje televizijskom adaptacijom igre koja trenutno privlači veliku pažnju.

„Želimo da obezbedimo da The Last of Us Part I za PC debituje u najboljoj mogućoj formi“, istakao je Naughti Dog u tvitu. „Ovih dodatnih nekoliko nedelja omogućiće nam da osiguramo da ova verzija The Last of Us igre bude u skladu sa vašim i našim standardima“.

Rimejk, koji dodaje stvari kao što su poboljšana grafika i brže vreme učitavanja, prvi put je lansiran na PS5 u septembru. Još uvek čekamo da čujemo detalje o nadogradnjama koje su kreirane specijalno za PC, ali ako su bilo šta nalik onome što je Sony radio za druge PC portove, verovatno će biti nekih sjajnih dodatnih funkcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment