Plaćaćemo verifikaciju naloga i za Instagram i Facebook?

Kompanija Meta izgleda sprema opciju da korisnicima ponudi mogućnost plaćanja verifikacije naloga na Instagramu i Facebooku.

Izvor: B92, Engadget utorak, 7.02.2023. | 13:45 Podeli Foto: Ink Drop / Shutterstock.com

Foto: Ink Drop / Shutterstock.com

Inženjer Alesandro Paluci je otkrio kod u Instagramu, koji ukazuje na postojanje mogućnosti da će servis implementirati opciju verifikacije naloga za korisnike.

U okviru koda se pominje termin „plaćeni plavi bedž“, što se najverovatnije odnosi na plavu kvačicu koju će verifikovani korisnici na platformi dobiti.

Kod je otkrio i novi tip pretplate, ali nije poznato da li je on direktno povezan sa plaćenom verifikacijom.

Znamo da Twitter ima svoj pretplatnički servis Blue, koji košta od osam do 11 dolara mesečno, a korisnicima omogućava određene pogodnosti i nove funkcije.

Ukoliko Meta zaista razvija opciju plaćene verifikacije za svoje servise, moraće da pronađe način da ne ponovi greške Twittera koje se tiču imitiranja kompanija i poznatih ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment