2024 Novo vozilo Jaguar F-Type British Racing Green P575 AWD AUTOMATIC COUPÉ R75

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2022

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070

VIEW REGULATION (EU) 2020/740 PDF

Službeni EU podaci testiranja s testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni podatci i podatci ukupnih performansi mogu varirati sukladno uvjetima vožnje i okoliša.

Vozilo prikazano na filmu na web stranici ne mora točno predstavljati najnovije promjene i poboljšanja. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar predstavniku za više detalja u vezi najnovijih specifikacija.

Opisane specifične značajke mogu biti opcijske ili ovisne o tržištu. Molimo vas obratite se Jaguarovoj internet-stranici u vašoj zemlji ili lokalnom Jaguar partneru za dostupnost i sve uvjete u vašoj zemlji.

WLTP je novi službeni EU test koji se koristi da bi se izračunali standardizirani podatci o potrošnji goriva i CO2 za osobna vozila. Test mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Test je dizajniran kako bi omogućio podatke bliže realnim uvjetima vožnje. S njim se testiraju vozila s opcijskom opremom i sukladno zahtjevnijim testnim postupcima i vozačkim profilima.

Predstavljeni podatci su rezultat službenih testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni se podatci mogu razlikovati. Podatci o CO2 i potrošnji goriva mogu se razlikovati sukladno ugrađenim kotačima i ugrađene dodatne opreme. NEDC2 podatci izračunati su koristeći vladinu formulu iz WLTP rezultata, koji su ekvivalentni onima koji bi se dobili sukladno starom NEDC testu. Tada se može primijeniti točan izračun porezne osnovice.

Važna napomena o slikama i specifikacijama. Živimo u iznimnom vremenu. Zbog pandemije bolesti COVID-19 spriječeni smo ili kasnimo u izradi novih slika aktualnih modela. Globalni utjecaj nestašice mikročipova sada dodatno utječe na specifikacije i opcije modela, te rokove njihovog stavljanja na tržište. Sve dok se ova jedinstvena situacija ne riješi, imajte na umu da brojne slike nije moguće uskladiti sa specifikacijama modela za 2022/23. godinu. Značajke, opcije, ukrasi i sheme boja razlikovat će se od onih prikazanih na brojnim slikama. Kupce pozivamo da se za detaljne specifikacije modela za 2022/23. godinu obrate svojem ovlaštenom prodavaču i da narudžbu ne temelje samo na marketinškim slikama i specifikacijama.

Jaguar Land Rover Limited neprestano traži načine za poboljšanje specifikacija, dizajna i proizvodnje svojih vozila, dijelova i dodatne opreme, te se kontinuirano uvode promjene; zadržavamo pravo na izmjene bez prethodne najave. Kod modela iz različitih godina mogu se razlikovati neke standardne ili opcijske značajke. Informacije, specifikacije, motori i boje na ovim internetskim stranicama temelje se na europskim specifikacijama i mogu se razlikovati među različitim tržištima te su podložni promjenama bez prethodne najave. Neka su vozila prikazana s opcijskom opremom i dodacima koje ugrađuju ovlašteni prodavači, a koji možda nisu dostupni na svim tržištima. Za lokalnu dostupnost i cijene obratite se svom ovlaštenom prodavaču.

Jaguar Land Rover je prema propisima EU-a dužan prikupljati i otkrivati određene podatke koji se odnose na vozila registrirana 1. siječnja 2021. ili nakon tog datuma. Identifikacijski broj vozila (VIN) zajedno s podacima o potrošnji goriva i energije mora podnijeti Europskoj komisiji u skladu s Uredbom EU 2021/392. Podneseni podaci odnose se na potrošeno gorivo, za PHEV na podatke o električnoj energiji, te prijeđenu udaljenost. Za više informacija molimo da pogledate propis objavljen na mrežnom mjestu EU-a. Možete odabrati da se podaci o vašem konkretnom vozilu ne podnose Komisiji, a obavijest o takvom odabiru morate poslati prije kraja ožujka da bi se zajamčilo isključenje. 

Molimo kontaktirajte nas, ako želite odabrati da se podaci ne šalju, tako što ćete poslati oznaku VIN vašega vozila i registracijski broj.

Source

Leave a Comment