Veliki dalmatinski gradovi u petak će satima biti bez vode, ali brojna će mjesta biti isključena iz elektromreže. Donosimo detaljan popis, provjerite je li i vaša ulica u pitanju

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u petak će brojni dijelovi Kaštela, ali i Solina biti bez vode.

Kako doznajemo iz splitskog „Vodovoda i kanalizacije“, od 8 do 17 sati, planirano je isključenje iz mreže potrošača u Kaštel Kambelovcu – Ulica don Josipa Bedalova i Ulica biskupa Frane Franića (parni brojevi od 38 do 60 i neparni  od 1 do 5).

U Novom će bez vode biti ulice Biskupa Pavla Žanića, Don Frane Bulića, Don Petra Zanete i Gaje Radunića (parni brojevi od broja 42 i neparni brojevi od broja 85), te Put svete Lucije u Štafiliću.

Također u petak, ali od 9 do 12 sati, suhih će špina biti kućanstva i poslovni objekti u Sućurcu, i to Cesta dr. Franje Tuđmana (parni od broja 50 do 102 i neparni od 1 do 25), te Put Juke, Krknjač, Grmajevac i Put Kruga.

U Solinu će prekid isporuke vode trajati od 8 do 13 sati, a u pitanju su potrošači u Ulici kneza Trpimira (parni od 46 do 50 i neparni od 71 do 89), te Cetinska i Ulica kneza Domagoja (od 1 do 20).

Potrošači širom Dalmacije neće u petak ostati pošteđeni ni iskapčanja struje zbog radova na dalekovodima ili energetskim postrojenjima. Tako će od 9 do 14 sati biti prekinuta isporuka na području mjesta Slime, dok će između 10.30 i 13 sati bez struje biti Katuni Polje.

Od 9 do 12 sati bit će dijelovi Donjeg Humca na Braču, i to Gornja banda, zona Dumanići i predjel Brige, a od 8.30 do 14.30 sati planirano je isključenje iz mreže mjesta Vojnić (Bajići), Jasensko (Grčići) i Karakašica (oko boćališta).

Source

Leave a Comment