Twitter počinje da svima prikazuje preporučene tvitove

Neki korisnici na Twitteru već prijavljuju velike promene koje primećuju na svojim „timeline“ prikazima sadržaja.

Izvor: B92, Engadget četvrtak, 1.12.2022. | 10:05 Tweet Podeli Foto: Sattalat Phukkum / Shutterstock.com

Foto: Sattalat Phukkum / Shutterstock.com

Twitter je počeo da prikazuje veću količinu tvitova sa naloga koje korisnici ne prate u okviru svojih timeline-ova. Kompanija je istakla da sada nudi preporučene tvitove svim korisnicima, čak i onima koji su ih u prošlosti uspešno izbegavali.

„Želimo da obezbedimo da svako na Twitteru vidi najbolji sadržaj koji platforma nudi, tako da proširujemo preporučeni sadržaj na sve korisnike, uključujući i one koji takav sadržaj nisu viđali u prošlosti“, ističe kompanija.

Nije poznato koliko još preporučenog sadržaja korisnici mogu da očekuju na svojim početnim timeline stranicama, ili Twitter nudi veću količinu ovog sadržaja i u okviru drugih delova svoje aplikacije.

Za sada deluje da se preporučeni tvitovi neće pojavljivati kada se pregleda najnoviji tineline, koji sortira tvitove hronološki i do sada nije uključivao tvitove naloga koje korisnik ne prati.

Ostaje da se vidi kako će na ovu promenu reagovati vlasnik Twittera Ilon Mask, koji u prošlosti nije uvek imao lepe reči za algoritam Twittera koji preporučuje sadržaj korisnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment