Mask najavio nova poboljšanja za Twitter

Twitter će uskoro dobiti nekoliko novih funkcije, koje uključuju dodavanje formata sa dugačkim tekstom, alatke za monetizovanje sadržaja i bolju pretragu.

Izvor: B92, Engadget ponedeljak, 7.11.2022. | 19:00 Podeli Foto: Editorial credit: diy13 / Shutterstock.com

Foto: Editorial credit: diy13 / Shutterstock.com

Ilon Mask, novi vlasnik Twittera, objavio je da će Twitter uskoro dobiti funkciju koja će korisnicima omogućiti da u svoje tvitove dodaju tekstove dugačkog formata.

Mask nije obelodanio kada će funkcija tačno stići, ali je istakao da će to okončati „apsurdnost sa notepad skrinšotovima“.

On je dodao i da kompanija planira da kreira nove alatke za moneitizovanje koje će biti ponuđene kreatorima sadržaja, kao i poboljšanja za funkciju pretrage na platformi.

Mnogi mediji, međutim, primećuju da Twitter već neko vreme testira funkciju deljenja dugačkih tekstova, te da Mak preuzima zasluge za posao koji su neki zaposleni u kompaniji obavljali pre nego što ih je novi vlasnik otpustio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment