Apple ima vesti koje će razočarati kupce iPhone uređaja

Iz kompanije Apple poručuju da blisko sarađuju s dobavljačima kako bi se kompanija vratila na normalne nivoe proizvodnje.

Izvor: B92, Zimo ponedeljak, 7.11.2022. | 10:10 Podeli Foto: Framesira / Shutterstock.com

Foto: Framesira / Shutterstock.com

Kupci iPhone uređaja mogu očekivati kašnjenja u isporuci tih proizvoda zbog ograničenja uzrokovanih korona virusom u proizvodnoj fabrici u Kini, upozorila je kompanija Apple.

Reč je o fabrici iPhonea Appleovog proizvodnog partnera Foxconna u Žengžuu u Kini, koja radi pod ograničenjima, što privremeno utiče na primarni pogon za sklapanje iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modela.

Nedavno su se pojavili izveštaji da su radnici u fabrici za sklapanje iPhonea u Kini pobegli iz pogona nakon što je talas COVID-19 slučajeva doveo do potpunog zatvaranja fabrike.

Kompanija Foxconn, zvanični dobavljač delova za Apple, ima veliki broj radnika u svom kompleksu Žengžu i nije dala zvanični broj zaraženih COVID-19 virusom.

Iz Applea poručuju da blisko sarađuju s dobavljačem kako bi se vratio na normalne nivoe proizvodnje, a da se istovremeno radi i na osiguravanju zdravlja i sigurnih uslova za svakog radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment