Samsung na S23 serija dobija Light mode sa značajnim poboljšanjima

Početak godine tradicionalno je rezervisan za Samsungovu Galaxy S seriju. Ove je godine stigla Galaxy S22 serija, dok će sledeće godine stići Galaxy S23 serija, o kojoj smo saznali već mnogo detalja. Najnoviji izveštaj donosi nam nove informacije o ovoj seriji.

Izvor: B92, Bajtbox petak, 4.11.2022. | 19:00 Podeli Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com

Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com

Prema dosadašnjim glasinama, Galaxy S23 serija neće stići s iznenađenjima u pogledu modela. Tako bi seriju trebalo da čine Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra.

Galaxy S23 i Galaxy S23+ Plus trebalo da stignu s nešto većim baterijama u odnosu na prethodnika. Tako glasine sugerišu da će Samsung Galaxy S23 stići s baterijom kapaciteta 3900 mAh. Ako se ove informacije ispostave tačnim, to znači da će Galaxy S23 imati 200 mAh veći kapacitet baterije u odnosu na prethodnika.

Samsung Galaxy S23+ navodno će imati bateriju kapaciteta 4700 mAh, što je također 200 mAh više u odnosu na prethodnika. Izgleda da je Samsung smislio još jedan način da produži vek trajanja baterije – Light mode.

Ovaj način rada uveden je za Samsungove preklopne telefone ranije ove godine i služi kao alternativa Standardnom načinu rada baterije. On prioritet daje dužem trajanju baterije u odnosu na performanse.

Poznati dojavljivač Ice Universe navodi da će pad performansi biti umeren, ali da će smanjenje potrošnje energije biti značajno. Ovaj način rada neće uticati na performanse u igrama jer će se performanse za njih i dalje kontrolisati iz posebnih postavki Game Boostera, kao što je i sada slučaj.

Potrebno je naglasiti da je ovaj Light način rada odvojen i drugačiji tip u odnosu na uobičajeni način rada za uštedu energije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment