Ilon Mask potvrdio glasine; Istina je, Tviter će naplaćivati…

Novi vlasnik Tvitera, ilon Musk, potvrdio je već rasprostranjene glasine u utorak, najavljujući da će se verifikovanim nalozima naplaćivati 8 dolara mesečno da zadrže svoje plave oznake za potvrdu koje ukazuju na njihovu autentičnost.

Izvor: B92 utorak, 1.11.2022. | 20:05 Podeli Foto:EPA/CARINA JOHANSEN

Foto:EPA/CARINA JOHANSEN

„Tviterov trenutni sistem gospodara i seljaka za one koji imaju ili nemaju plavu kvačicu je sra**e“, napisao je Mask na Tviteru.

„Snaga za ljude! Plava za 8 dolara mesečno“, dodajući da će cena biti prilagođena po zemlji prema paritetu kupovne moći (PPP).

Mask je takođe naveo nekoliko drugih karakteristika koje bi pretplatnici na Blue servis dobili, uključujući „prioritet u odgovorima, spominjanju i pretraživanju“, za koje je rekao da je „od suštinskog značaja za poraz neželjene pošte/prevare“.

Pretplatnici će takođe dobiti mogućnost postavljanja „dugih video i audio snimaka“, videli bi samo upola manje oglasa nego ranije, i dobili bi mogućnost da zaobiđu „paywalls“ sa „izdavačima koji su spremni da rade sa nama“.

Dodao je da bi ovo „Tviteru dalo tok prihoda za nagrađivanje kreatora sadržaja“, prenosi Sputnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment