Lepe vesti za one koji koriste Samsung Galaxy S21 FE

Samsung je pre par dana objavio listu uređaja koji će do proleća sledeće godine dobiti nadogradnju na najnoviji One UI 5.0. Iznenađujuće, na toj listi se nije našao Samsung Galaxy S21 FE, ali i to je ispravljeno. Sada stižu lepe vesti za korisnike ovog telefona.

Izvor: B92, Bajtbox ponedeljak, 31.10.2022. | 15:40 -> 18:40 Podeli Foto: Framesira / Shutterstock.com

Foto: Framesira / Shutterstock.com

Samsung Galaxy S21 FE predstavljen je kao naslednik izuzetno popularnog Samsung Galaxy S20 FE telefona. Iako nije zabeležio toliku popularnost kao prethodnik, Galaxy S21 FE je ipak privukao solidan broj kupaca. Oni sada dobijaju lepe vesti, jer će Samsung uskoro i na ovaj telefon početi da isporučuje One UI 5.0/Android 13 nadogradnju.

Prema najnovijim informacija, Samsung već testira One UI 5.0 za ovaj pametni telefon, a tragovi ove nadogradnje dostupni su i na nekim Samsungovim serverima, pa je očigledno da je Samsung zaboravio da ovaj telefon stavi na listu.

S obzirom na Samsungovu politiku softverskih nadogradnji, ovaj telefon će dobiti četiri velike Android nadogradnje. Za Galaxy S21 FE ovo će biti prva takva nadogradnja, a u budućnosti će on dobiti još tri velike Android nadogradnje.

Na gore pomenutoj listi nalaze se odgovarajući Galaxy S i Z uređaji i oni će do kraja ove godine dobiti One UI 5.0, ali tu je i znatan broj uređaja iz Samsungove Galaxy A mid-range serije. Nadogradnja će na uređaje niže klase i Samsung Galaxy Tab tablete stići u prva dva meseca 2023. godine.

Podsećamo da je nadogradnju na One UI 5.0, odnosno Android 13, već počela da dobija Samsung Galaxy S22 serija i to prošle nedelje. Nadogradnja se za ove telefone globalno proširuje svakog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment