WhatsApp testira opciju koja će poboljšati bezbednost korisnika

WhatsApp planira dodavanje više funkcionalnosti u okviru svojih alatki, preko funkcije zamagljivanja fotografija, koja je sada u beta fazi testiranja.

Izvor: B92 četvrtak, 27.10.2022. | 13:45 Podeli Foto: omerfarukguler / Shutterstock.com

Foto: omerfarukguler / Shutterstock.com

Platforma za razmenu poruka, koja je u vlasništvu kompanije Meta, već ima neke alatke za dodavanje stikera, kropovanje fotografija i drugo za korisnike na mobilnim uređaja, kao i na desktopu.

WABetaInfo otkriva da WhatsApp testira „image blur“ alatju u okviru svoje beta verzije za Desktop klijent. Pomenuta Blur alatka će korisnicima omogućiti da zanagle fotografiju ili deo fotografije pre njenog slanja drugoj osobi.

Opcija zamagljivanja će omogućiti korisnicima da bezbedno šalju fotografiju ili video, jednostavnim skrivanjem osetljivih informacija. Takođe, ovo neće zahtevati korišćenje eksternih aplikacija za obradu sadržaja.

Funkcije je ranije testirana od strane Android korisnika, pa se očekuje da bi uskoro mogla stići u stabilnom obliku za Android, iOS i desktop WhatsApp korisnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment