WhatsApp ponovo radi, nakon velikih problema

Korisnici širom sveta prijavljuju probleme sa radom popularnog servisa za razmenu poruka.

Izvor: B92 utorak, 25.10.2022. | 09:50 -> 11:00 Podeli Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Ažurirano: WhatsApp servisi su ponovo dostupni onlajn i aplikacija bi trebalo da počne da radi korisnicima uskoro, ukoliko već nije. WhatsApp sada ponovo radi na Android i iOS platformama, kao i na vebu.

„Svesni smo toga da neki korisnici trenutno imaju problema sa slanjem poruka i radimo na tome da osposobimo WhatsApp za sve što je pre moguće“, izjavio je nešto ranije portparol kompanije Meta, u čijem je vlasništvu WhatsApp.

WhatsApp je ranije jutros imao problema sa radom, a DownDetector, koji prati funkcionisanje brojnih sajtova na internetu je zabeležio brojne prijave korisnika koji su imali problema sa aplikacijom.

Korisnici iz gotovo svih delova sveta prijavljivali su da imaju problem sa funkcionisanjem WhatsAppa – nisu mogli da šalju niti primaju poruke., a mnogi uopšti nisu mogli da se uloguju u aplikaciju.

Sa problemima u radu aplikacije se suočili su se i korisnici mobilne verzije servisa, kao i desktop verzije.

Takođe, oni koji su pokušali da podese novi WhatsApp nalog prijavili su da im se QR kod za skeniranje i linkovanje naloga zaglavljuje u loading modu.

WhatsApp predstavlja najveću svetsku platformu za razmenu poruka i ima više od dve milijarde aktivnih korisnika na mesečnom nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment