Apple bi mogao da ukine osnovni iPhone model

Sa objavom iPhone 14 serije, Apple je zvanično ukinuo svoj iPhone mini model. Sada izveštaji ukazuju na to da su odbrojani i dani osnovnog iPhonea od 6,1 inč.

Izvor: B92, Gizmochina utorak, 25.10.2022. | 08:20 Podeli Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Ranije su se pojavile informacije o tome da kompanija iz Kupertina sprema iPhone Ultra model. Međutim, to ne znači da kompanija samo planira da doda novi telefon u iPhone liniju.

Umesto toga, glasine sugerišu da bi Apple mogao da ukine 6,1-inčni osnovni iPhone model. Ova informacija je već izazvala brojna negodovanja i proteste na Twitteru, od strane korisnika i medija.

Neki od njih ističu da su iPhone Pro Max modeli već preveliki. Trenutno, osnovni model je jedini pravi kompaktni premijum telefon u okviru Appleove ponude, koji korisnici preferiraju. Stoga ne čudi da postoji veliki broj onih koji su protiv još jednog velikog iPhone modela.

Postoji mogućnost da će Apple objaviti iPhone 15 Ultra sa nekim ekskluzivnim funkcijama, kao i da će koristiti premijum izradu od titanijuma.

Navedene informacije su i dalje samo u domenu glasina, pa ih je za sada potrebno uzeti sa dozom rezerve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment