Nova WhatsApp opcija će se dopasti mnogim korisnicima

WhatsApp je u aprilu dodao mogućnost reagovanja na poruke, a od tada se očekuje i opcija reagovanja na WhatsApp Status. Pomenuta funkcija je sada konačno dostupna.

Izvor: B92, Beebom petak, 21.10.2022. | 15:45 Podeli Foto: FellowNeko / Shutterstock.com

Foto: FellowNeko / Shutterstock.com

Popularna aplikacija za razmenu poruka je predstavila ažuriranje za Android i iOS korisnike, koje omogućava opciju „Status Reactions“. Ovo je slično načinu na koji korisnici reaguju na Instagram Stories ili Facebook Stories.

Za sada, postoji osam opcija emodžija koje je moguće izabrati za reakciju. U pitanju su smajliji – sa očima u obliku srca, smajli koji plače od smeha, začuđeni smajli, plačko, kao i emodžiji „high five“ ili sklopljene ruke, ruke koje tapšu, „Party Popper“ i 100 poena.

Opcija je trenutno dostupna i uskoro bi trebalo da bude omogućena svima. Očekuje se da bi WhatsApp uskoro mogao da omogući korisnicima da na WhatsApp Status reaguju sa bilo kojim emodžijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment