Apple iPhone SE 4 će imati prepoznatljiv dizajn, možda stiže sa USB-C portom

Bilo je dosta informacija o tome da će naredni iPhone SE model biti zasnovan na iPhone XR dizajnu, iz rane ere izreza u ekranu. Dojavljivač Džon Proser to potvrđuje, a informacije su iskorišćene kako bi se kreirali 3D renderi ovog telefona.

Izvor: B92, FPT petak, 21.10.2022. | 10:10 -> 11:30 Podeli

SE serija iPhone modela kaska za premijum modelima nekoliko godina – izrez je tu i izgleda kao kod originalnog modela. Neće biti senzora otiska prsta i fizičkog „home“ tastera.

Stari dizajn sa jednom kamerom na poleđini je takođe prisutan. Doduše, tu su nove boje: Midnight, Starlight i Product(RED).

Očekuje se da će iPhone SE 4 manju hardversku nadogradnju doživeti na polju čipseta. iPhone XR je imao Apple A12 čip, SE (2022) ima A15 čipset. Apple bi mogao iskoristiti GPU verziju sa pet jezgara za A15 čip, kako bi dodao manju nadogradnju u odnosu na aktuelni SE model.

Telefon bi mogao dobiti više RAM-a, kao i veću bateriju sa podrškom za brže punjenje.

Još jedna stvar, koja bi mogla izdvojiti Apple iPhone SE 4, jeste port za punjenje. Moguće je da će to biti USB-C umesto Lightning porta, ali to su za sada samo nagađanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment