Google Pixel 7 Pro razočarao na gejming testu

Nedavno je Google predstavio Pixel 7 seriju s nekim poboljšanjima u odnosu na Pixel 6 seriju. Već su se pojavljivali neki izveštaji koji se odnose na probleme koje ima Pro model, a sada stiže novo razočarenje kada je u pitanju ovaj telefon.

Izvor: B92, Bajtbox utorak, 18.10.2022. | 15:40 Tweet Podeli Foto: ymgerman / Shutterstock.com

Foto: ymgerman / Shutterstock.com

Dok se Pixel 7 i Pixel 7 Pro mogu pohvaliti impresivnim kamerama (naročito se to odnosi na Pro model), izgleda da telefonima nedostaju neki drugi aspekti – pre svega performanse.

Naime, Pixel 7 Pro je sada prošao Genshin Impact test igranja, pri čemu je telefon zabeležio razočaravajući rezultat.

Pixel 7 Pro na pomenutom testu, urađenom od strane Golden Reviewera, nije uspeo da parira čak ni flegšip telefonima iz prošle godine koje pokreće Qualcomm Snapdragon 888 čip. Da stvar bude još gora, telefon je zabeležio lošiji rezultat i od Poco F3 telefona koji pokreće Snapdragon 870.

Telefon prema testu ima prosečnu brzinu kadrova od 37,2 FPS. Poređenja radi, iPhone 14 Pro Max ima 58,4 FPS, Xiaomi 12S Ultra 57,7 FPS, a Redmi K50 Pro koji pokreće Dimensity 9000 ima prosečnu brzinu kadrova od 52,9 FPS. Gore pomenuti Poco F3 ima 46,5 FPS.

Izgleda da je novi Tensor G2 čip ubedljivo najlošiji premijum čip ove godine, bar kada su u pitanju performanse u igrama.

Nažalost, razočaravajuće performanse telefon ne nadoknađuje ni velikom efikasnošću. Tako npr. brzina kadrova pada sa 59 FPS na oko 40 FPS za samo 30 sekundi testiranja.

U ovom trenutku, stvari su očigledne: Google Pixel 7 i Google Pixel 7 Pro nisu idealni telefoni za gejming. Barem ne za sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); var inArticleMobile = $(„#article-content #div-gpt-ad-1662549574263-0“); $(„#article-content > p:nth-of-type(3)“).after(inArticleMobile); ]]>
Source

Leave a Comment