Ovo je jedna od POSLEDNJIH PORUKA Mateja Periša sa prijateljem: Pomenuli Beograd (FOTO)

[]

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘Branding_Left’); });} ]]>

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘Branding_Right’); });} ]]>

Naslovna » Vesti » Crna hronika » Ovo je jedna od POSLEDNJIH PORUKA Mateja Periša sa prijateljem: Pomenuli Beograd (FOTO)

Otkako je prekjuče objavljeno da je telo Mateja Periša (27) pronađeno u Dunavu, građani ne prestaju da na društvenim mrežam izražavaju žaljenje zbog tragične smrti mladića.

Potraga za Matejem je trajala 139 dana, a ceo region živeo je sa nadom da će Splićanin biti pronađen živ i zdrav.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na jednoj Instagram stranici koja je od početka pratila svaki novi detalj i informaciju vezanu za nestanak mladića iz Splita, objavljena je fotografija neke od zadnjih prepiski Mateja i njegovog druga.

Prepiska datira od 26. decembra, a to je samo par dana pre Matejevog dolaska u Beograd sa prijateljima i kobne noći u kojoj je nestao.

Naime, Splićaninu je prijatelj poslao pesmu “Bekrija” i dodao da će se to slušati u Beogradu, a Matej je uz smeh napisao “stavio sam lajk”.

Ova prepiska nije ni naslućivala tragediju koja je usledila u noći između 30. i 31. decembra kada se Mateju izgubio svaki trag nakon što je izašao iz kluba Gotik.

BONUS VIDEO: 

Možda vas zanima

Pratite nas na društvenim mrežama

Izvor: Objektiv.rs

Pogledajte Galeriju

“ ).append(„.gallery-wrapper“); jQuery( „

Pogledajte Galeriju

“ ).insertAfter(“ .site-main .gallery-wrapper .gallery“); jQuery(“).insertBefore(„.site-main .gallery-wrapper .gallery“); jQuery(„.single-post header.entry-header“).clone().insertAfter(„.site-main .gallery“); }); jQuery(function() { //run when the DOM is ready jQuery(„.gallery-button“).click(function() { //use a class, since your ID gets mangled jQuery(this).parent(„.gallery-wrapper“).addClass(„gallery-open“); jQuery(„body“).addClass(„gallery-is-open“); jQuery(„.single-post header.entry-header“).clone().insertAfter(„.site-main .gallery“); jQuery(‘.site-main .gallery’).slick(‘refresh’); //add the class to the clicked element jQuery(‘.site-main .gallery.slick-slider ‘).on(‘afterChange’, function() { var indexSlider = jQuery(‘.slick-current’).attr(„data-slick-index“); var nextSlider = indexSlider; window.history.replaceState(null,null,“?gallery&image=1″ + nextSlider) }); }); jQuery(„.close-gallery“).click(function() { //use a class, since your ID gets mangled window.history.replaceState(null, null, window.location.pathname); jQuery(‘.site-main .gallery’).slick(‘resize’); jQuery(„.gallery-wrapper“).removeClass(„gallery-open“); jQuery(„body“).removeClass(„gallery-is-open“); jQuery(„.gallery-wrapper header.entry-header“).remove(); //add the class to the clicked element }); jQuery(„.intext-w“).insertAfter(„.single-post .inside-article .entry-content p:eq(6)“) }); if (jQuery(window).width() div > div:nth-child(1)“); } }); jQuery( document ).ready(function() { jQuery(„.video-b“).insertAfter(„div#aklaPObRepR“); $number_paragraphs2 = jQuery(‘.single-post .inside-article .entry-content p’).size(); // jQuery(‘.b-s’).insertBefore(‘.entry-content p:nth-of-type(3)’); if ($number_paragraphs2 > 12) { jQuery(‘div#InText_b’).insertAfter(‘.entry-content p:nth-of-type(9)’); jQuery(„.m-InText_b“).insertBefore(‘.entry-content p:nth-of-type(4)’); jQuery(„.m-InText_2“).insertBefore(‘.single-post .inside-article .entry-content p:nth-of-type(10)’); } else { } });

Source

Leave a Comment