Fanovi će biti oduševljeni – legendarni lik se vraća u novoj igri VIDEO

Fanovi The Lord of the Rings igara sigurno sa nestrpljenjem očekuju da krenu u novu avanturu u okviru svog omiljenog sveta, u ulozi Goluma – jednog od najneobičnijih stvorenja iz Tolkinove sage.

Izvor: B92, Softpedia ponedeljak, 11.07.2022. | 12:12 Podeli

Daedalic Entertainment studio je razvio The Lord of the Rings: Gollum igru, koja je spoj akcije sa fokusom na priču i ima dosta „stealth“ (šunjanje i skrivanje) elemenata. Sada imamo i prvi trejler za igru.

Trejler nam nudi uvid u gejmplej igre, a snimak pokazuje na koji način Golum koristi svoje veštine i lukavost da se prošunja pored neprijatelja, izbori sa vertikalnim okruženjima i povrati svoj „dragoceni“ prsten.

Igra nema borbu, pa će Golum biti limitiran na akcije koje neprijatelju neće odati njegovu lokaciju. Igrač će biti deo zanimljivog putovanja, deleći perspektivu jedinstvenu za Goluma.

Na igraču će biti da odredi da li će tokom igranja Golum biti taj koji će donositi bitne odluke, ili će dozvoljavati da njegov hobitski deo (Sméagol) preovlada.

The Lord of the Rings: Gollum će na tržište stići 1. septembra, a igra će biti dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Nintendo Switch verzija igre je planirana za kasniji period ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment