Diablo Immortal i dalje zarađuje više od milion dolara dnevno

Do sada već i ptice na grani znaju da Diablo fanovi nisu nimalo srećni kada je u pitanju Diablo Immorta igra, a razlog za to je sistem monetizovanja koji je Blizzard implementirao.

Izvor: B92, KitGuru sreda, 6.07.2022. | 13:45 Podeli Foto: Pryimak Anastasiia / Shutterstock.com

Foto: Pryimak Anastasiia / Shutterstock.com

Većina njih Diablo Immortal smatra pravom otimačinom novca, s obzirom na to da je potrebno potrošiti preko 100.000 dolara kako bi se lik unapredio do maksimuma. Međutim, izgleda da mnogima ne smeta da troše novac u igri, jer Diablo Immortal i dalje zarađuje milion dolara dnevno, mesec dana nakon objave.

Prema statistici i analitic AppMagica, Diablo Immortal je tokom prvog meseca imao preko 10 miliona preuzimanja. Poređenja radi, Diablo 3 je dostigao 10 miliona igrača za šest nedelja. Ipak, potrebno je istaći da je Diablo Immortal besplatna igra, dostupna za mnoge platforme, dok je Diablo 3 na početku bio dostupan samo za PC.

Tokom prvog meseca, Diablo Immortal je zaradio 49 miliona dolara, što u prevodu znači prosečno 1,63 miliona dolara dnevno. Trenutno, igra ne ostvaruje previše prihoda, ali i dalje zarađuje preko milion dolara dnevno.

U poređenju sa drugim mobilnim gigantima, kao što je Apex Legends, Diablo Immortal je tokom istog komparativnog perioda ostvario pet puta veću zaradu. Poput broja preuzimanja, igrači iz SAD-a su u najvećoj meri zaslužni i za zaradu koju igra ostvaruje.

Trenutno, Diablo Immortal ima ocenu od 0,3 na Metacritic sajtu i sa njom je jedna od najgore ocenjenih igara od strane korisnika ikada. S druge strane, stručna kritika nije toliko rigorozna, pa igra u ovom segmentu ima rezultat od 59 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment