God of War: Ragnarök stiže, ali moraćemo još da se strpimo

Nedavno su se pojavili znaci, koji su ukazivali na to da ćemo tokom ove nedelje dobiti nove informacije o God of War: Ragnarök igri.

Izvor: B92, KitGuru nedelja, 3.07.2022. | 13:40 -> 09:30 Podeli Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Brojne procurele informacije su sugerisale da bismo mogli dobiti kontretan datum objave igre, a možda čak i novi trejler. Nažalost, izgleda da su ovi planovi dodatno odloženi.

Kori Barlog, direktor God of War franšize, je na Twitteru zamolio za više strpljenja, ističući: „Dragi svi, da je do mene podelio bih sve informacije koje imam. Ali nije do mene. Molim vas, budite strpljivi“.

Barlog je dodao da će detalji biti objavljeni što je pre moguće. Ovo je odgovor na nedavne glasine, koje su sugerisale da će datum objave igre biti poznat 30. juna. Iako su te informacije potekle od strane renomiranog izvora, pa deluje da je to zaista bio planirani datum najave, timu koji radi na igri je izgleda ipak potrebno više vremena.

God of War: Ragnarök je prvobitno planiran za objavu tokom 2021. godine, a potom je odložen za 2022. Trenutno se očekuje da igra izađe u novembru, ali s obzirom na sve okolnosti i odlaganje, ne bi bilo iznenađenje ukoliko objava bude pomerena za 2023. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment