Odbrojani dani originalnog Overwatcha – stiže Overwatch 2

Odbrojani su dani originalnog Overwatcha. Prošle nedelje, Blizzard je otkrio da će Overwatch 2 biti objavljen 4. oktobra, čime će zameniti šest godina stari originalni Overwatch.

Izvor: B92, Verge utorak, 28.06.2022. | 10:25 Podeli Foto: Sari ONeal / Shutterstock.com

Foto: Sari ONeal / Shutterstock.com

Ova promena će implementirati veliku količinu novog sadržaja – nove heroje, nove mape i drugo. Vest o ovoj promeni je mnoge iznenadila, jer se očekivalo da originalni Overwatch i Overwatch 2 koegzistiraju.

Međutim, sa mogućnošću da igrači otključavaju „skinove“ i prebacivanjem drugih kozmetičkih elemenata, koa i zbog činjenice da Overwatch 2 prelazi na free-to-play model, izgleda da više nije postojao razlog da se zadrži originalni Overwatch.

„Naš cilj nije da razdvajamo bazu igrača, već da prelazak na Overwatch 2 načinimo što jednostavnijim. Kada Overwatch 2 bude objavljen kao free-to-play servis 4. oktobra, zameniče aktuelni Overwatch sistem. Sadržaj, koji su igrači tokom godina otključali u Overwatchu, će se automatski preneti igračima u Overwatch 2“.

Loot boxovi će sadržaj automatski dodavati u inventar igrača, a biće prebačeni i svi neiskorišćeni novčići. Međutim, Blizzard planira da za Overwatch 2 kreira novu valutu, pa stara neće biti u mogućnosti da kupi sve što bude dostupno u prodavnici u igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment