Halo: The Master Chief Collection igračima se ovo neće svideti

Developer 343 Industries je nedavno najavio novi metod monetizovanja, koji bi trebalo da bude implementiran u Halo: The Master Chief Collection.

Izvor: B92 subota, 25.06.2022. | 09:15 Podeli Foto: EPA/MICHAEL NELSON

Foto: EPA/MICHAEL NELSON

Halo: The Master Chief Collection igra trenutno nudi prodavnicu za kozmetiku u okviru igre. The Exchange, kako je naziv prodavnice, koristi Season Points koje igrači zarađuju igrajući naslov i koje mogu da iskoriste za kupovinu nekih stvari.

Međutim, developer 343 Industries je nedavno u blog objavi najavio novi sistem, koji uključuje mikrotransakcije, koji bi mogao biti implementiran u Halo: The Master Chief Collection.

Spartan Points će biti naziv novih tokena, a 343 Industries ističe da mogućnost njihove direktne kupovine neće zameniti aktuelni sistem zarađivanja tokena. Umesto toga, biće samo dodat kao još jedan metod njihovog zarađivanja.

Kao razlog ovakve odluke, 343 Industries navodi da je namenjena igračima koji su novi u MCC ili koji nisu posvetili previše vremena otključavanju predmeta tokom sezonskih nadogradnji ili se jednostavno radi o onima koji moraju sve da kompletiraju u igri i da poseduju sve predmete.

Fanovi su već izrazili negativne reakcija ne ovu vest, a neki su pitali zašto u kolekciju nije implementirano brže napredovanje i drugi elementi. Nije ponuđen vremenski okvir tokom kojeg bi novi Spartan Points sistem trebalo da bude implementiran, kao ni cene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment