Motorola Edge 30 Pro – premijum telefon po ceni od 85.000 dinara

Kompanija Motorola je predstavila svoj najnoviji premijum telefon, koji krasi dobar odnos između vrhunskih karakteristika i cene.

Izvor: B92, Motorola petak, 25.02.2022. | 11:13 -> 15:20 Podeli Foto: Motorola

Foto: Motorola

Motorola Edge 30 Pro stiže sa Snapdragon 8 Gen 1 čipsetom, koji je ukombinovan sa 8GB do 12GB RAM-a i od 128GB do 512GB skladišnog prostora.

Korisnici mogu da uživaju u svemu što donose Snapdragon Elite Gaming, uključujući fluidan rad, bogat HDR prikaz i snagu desktop računara u mobilnom uređaju.

Telefon radi pod Android 12 verzijom operativnog sistema, uz MyUX korisnički interfejs. Tu je Ready For inovativno softversko iskustvo, koje omogućava korisnicima da se jednostavno povežu bežičnim putem ili preko kabla kako bi uživali u sveobuhvatnom iskustvu koje donosi veliki ekran, bilo da su u pitanju igre ili video pozivi. Ready For PC je sada kompatibilan sa Windows 10 i Windows 11 okruženjima, čineći ga lakšim za povezivanje i deljenje fajlova između dva uređaja.

Foto: Motorola

Foto: Motorola

Edge 30 Pro krasi prostrani Max Vision OLED displej od 6,7 inča, sa Full HD+ rezolucijom i 144Hz stopom osvežavanja. Prisutna je podrška za HDR10+ i DCI-P3 spektar boja.

Kada su u pitanju kamere, telefon ima 50MP (f/1.8) glavni senzor, sa PDAF i OIS podrškom. Tu su i 50MP ultraširoki senzor i 2MP senzor dubine. S prednje strane je smeštena 60MP selfi kamera. Funkcije kamera uključuju HDR10+ standard, 8K rezoluciju, Macro Vision za ekstremno krupne kadrove, automatsko snimanje osmeha za prednju kameru i drugo.

Na polju baterije, Edge 30 Pro ima 4800mAh, sa podrškom za brzo punjenje do 68W (do 100% se puni za 35 minuta) i 15W TurboPower bežično punjenje.

Ostale karakteristike uključuju podršku za 5G, Wi-Fi 6GHz, Dolby Atmos dva stereo zvučnika i drugo.

Foto: Motorola

Foto: Motorola

Sa novim Motorola Edge telefonom dolazi i još jedan dodatak – Motorolina prva pametna olovka. Motorola pametni stylus je savršen za navigaciju, naglašavanje, obeležavanje, editovanje i svaki drugi zadatak koji zahteva izuzetnu preciznost.

Motorola Edge 30 Pro biće dostupan u dve boje: Cosmos Blue i Stardust White, a u prodaji će se naći po ceni od 84.990 dinara (12GB/256GB model) početkom marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment