Samsung kaže da Galaxy S22 serija kasni zbog prevelike potražnje

Samsung je pre nekoliko dana predstavio svoju novu flegšip seriju – Samsung Galaxy S22. Predstavljena su tri modela – Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Ultra. Čini se da se ova serija već sreće s problemima.

Izvor: B92, Bajtbox, PCMag ponedeljak, 21.02.2022. | 20:17 Tweet Podeli Foto: Jack Skeens / Shutterstock.com

Foto: Jack Skeens / Shutterstock.com

Samsung je 09.02.2022. godine počeo prednarudžbe za Galaxy S22 trojac, a iz južnokorejske kompanije tada su naveli da će telefoni stići 25. februara, onima koji su izvršili prednaruždbu, ali izgleda da neće svi biti te sreće.

Naime, Samsung se suočava s velikim problemima u isporuci Samsung Galaxy S22 modela. Iz Samsunga su za PCMag naveli, između ostalog, da su zahvalni na uzbuđenju kupaca povodom nove Galaxy S22 serije i da je interesovanje za nju na vrhuncu, te da broj prednarudžbi premašuje očekivanja kompanije. Dodali su da će zbog tih problema, odnosno prevelike zainteresovanosti za telefone, doći do kašnjenja u isporukama telefona zavisno od tržišta, modela, boje itd., pa su zamolili kupce za strpljenje i razumevanje.

Na Samsungovoj zvaničnoj stranici stoji da, ako neko danas izvrši narudžbu Galaxy S22 ili Galaxy S22 Plus telefona, dobiće ih 4. marta, dok će za ekskluzivne boje telefona biti potrebno još više vremena.

Amazon i Best Buy i dalje primaju prednaruždbe, ali ne ističu informacije o tome kada bi telefoni mogli biti isporučeni kupcima.

Podsećanja radi, Samsung Galaxy S22 i Galaxy S22+ dostupni su u četiri boje – crnoj, krem, plavoj i ljubičastoj, dok je Galaxy S22 Ultra dostupan u crnoj, crvenoj i plavoj boji.

Početna cena Samsung Galaxy S22 telefona u Evropi je 850 EUR, dok je početna cena Samsung Galaxy S22+ telefona 1050 EUR. Samsung Galaxy S22 Ultra u Evropi košta 1250 EUR pa do 1650 EUR.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment