Ne očekuje se jeftiniji iMac od 27 inča

Tokom ove godine se očekuje da Apple predstavi iMac Pro od 27 inča, ali on neće biti jeftin.

Izvor: B92, 9to5Mac utorak, 22.02.2022. | 08:11 Tweet Podeli Foto: photo_gonzo / Shutterstock.com

Foto: photo_gonzo / Shutterstock.com

Appleova iMac linija se ranije sastojala od modela sa ekranom od 21 i 27 inča. Međutim, to se promenilo prošle godine kada je Apple predstavio 24-inčni model, koji pokreće kompanijin M1 čipset.

Nakon ovoga, postavilo se pitanje šta se dešava sa 27-inčnim modelom. Zasnovano na popularnim glasinama, Apple bi mogao da osveži taj model kasnije ove godine, a mogao bi biti objavljen kao iMac Pro.

Zasnovano na „Pro“ oznaci, deluje da ovaj uređaj neće biti jeftin. Mark Gurman iz Bloomberga sugeriše da jeftiniji 27-inčni iMac neće biti objavljen u neko skorije vreme.

On kaže da će se Apple fokusirati na Pro model za sada. Takođe, ističe da ukoliko je jeftiniji i veći iMac nešto što bi Apple želeo da predstavi, kompanija bi to već uradila pre nekoliko meseci. Ili bi ga objavila uz 24-inčni model prošle godine.

Trenutne glasine pominju da će Apple opremiti iMac Pro istim M1 Max i Pro čipovima, kakve su dobili osveženi MacBook Pro modeli iz 2021. godine. Za sada nema informacija o ceni, ali se ne očekuje da će biti jeftini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment