Microsoft podseća da neke Windows 11 funkcije nikada neće postati dostupne

Kompanija ističe da se testira veliki broj funkcija u okviru novog softvera, ali ne budu sve isporučene kao krajnja karakteristika.

Izvor: B92, Softpedia ponedeljak, 21.02.2022. | 14:29 -> 18:29 Tweet Podeli Foto: sdx15 / Shutterstock.com

Foto: sdx15 / Shutterstock.com

Najnovija Windows 11 „preview“ verzija je prepuna noviteta, što je svakako dobra stvar za developere i insajdere koji ih testiraju. Takođe, za korisnike je to bitno jer vide da Windows 11 evoluira znatno brže.

Međutim, kompanija iz Redmonda podseća korisnike da funkcije, koje testira uz pomoć Dev kanala, ne samo da stižu sa oznakom ETA (očekivani period objave), već i da postoji jasna mogućnost da nikada ne postanu dostupne.

Razlog je to što Dev kanal u okviru Windows Insider programa služi samo kako bi Microsoftu pomogao da eksperimentiše sa različitim idejama. Tako da nema garancije da će karakteristika, koja je deo ovih verzija, ikada postati zvanična.

„Ovo nisu uvek stabilne verzije i ponekada ćete videti probleme koji blokiraju ključne aktivnosti ili zahtevaju premošćavanje. Bitno je da pročitate otkrivene probleme izlistane u našim blog objavama, jer dokumentujemo mnoge od tih problema tokom testiranja“, ističu iz Microsofta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment