Sledeći Samsungov savitljivi telefon stiže sa značajnim poboljšanjem

Samsung je, u okviru nedavno održane promocije, objavio Galaxy S22 Ultra koji stiže sa S Pen pametnom olovkom. Izgleda da S Pen neće ostati ekskluziva samo za S22 Ultra.

Izvor: B92, Gizmochina sreda, 16.02.2022. | 10:57 -> 15:29 Podeli Foto: Karlis Dambrans / Shutterstock.com

Foto: Karlis Dambrans / Shutterstock.com

Nedavni izveštaji su sugerisali da bi Samsungov sledeći telefon sa fleksibilnim ekranom takođe mogao dobiti dodeljenu S Pen podršku.

Kako izveštava sajt The Elec, industrijski izvori pominju da je južnokorejska kompanija odlučila da instalira S Pen olovku u svoj predstojeći savitljivi telefon, koji je uslovno nazvan Galaxy Z Fold4. Uređaj bi trebalo da bude objavljen tokom druge polovine 2022.

Aktuelni Galaxy Z Fold3 takođe ima podršku za S Pen Fold Edition i the S Pen Pro, ali pametna olovka mora da se kupi zasebno. Takođe, uređaj nema slot za smeštanje olovke. Galaxy Z Fold3 korisnici uglavnom dodaju futrolu za telefon, sa posebnim slotom za olovku.

Sa integracijo S Pen olovke u okviru tela uređaja, Samsung se nada da će to biti jedna od glavnih karakteristika koje će privuči korisnike, što bi moglo povećati prodaju Galaxy Z Fold4 modela u odnosu na aktuelni telefon.

Izveštaj pominje da bi Galaxy Z Fold4 mogao imati i 7,56-inčni savitljivi ekran, dok bi spoljašnji displej imao dimenzije od 6,19 inča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment