Počele su rezervacije stanova u novoj zgradi BMT Lux Investa

Firma BMT Lux Invest najavila je početak rezervacija i prodaje stanova u novoj zgradi u ulici Žarka Zrenjanina. 

Nakon završetka sive faze i prodaje skoro svih stanova u prvoj zgradi, uskoro očekujemo početak građevinskih radova i na drugoj zgradi u ulici Žarka Zrenjanina. Možemo sa zadovoljstvom da najavimo početak rezervacija i prodaja stanova svih veličina. Za stanove u ovim zgradama vlada veliko interesovanje, zbog interesante lokacije i kupci prepoznaju u nama kvalitet. – rekli su nam iz BMT Lux Invest-a.

U planu je da radovi na drugoj zgradi budu završeni do kraja 2023. godine, a sadržaće 40 stanova i 17 garaža .Iz BMT LUX-a apeluju na sve zainteresovane da što pre rezervišu svoje stanove jer postoji veliko interesovanje.

Stanovi su komforni, različitih veličina i struktura, sa lepim pogledom. Zgrade su daleko od gužve, ali nadomak svega što je neophodno. Primer 3D modela nekih od stanova možete pogledati u nastavku:

bmt lux invest stan 3 bmt lux invest stan 2 bmt lux invest stan 1

O novim projektima i planovima za gradnju u Zrenjaninu kažu sledeće:

Mi uveliko i predano radimo na pripremi novih projekata. Zrenjanincima ćemo izgraditi još modernih i luksuznih zgrada i stanova, koji će doprineti lepoti ovog grada. Kada je u pitanju lokacija, možemo otkriti da su planovi skoncentrisani na Jevrjesku ulicu, ali i ulicu Tihomira Ostojića na Bagljašu.

Kada su u pitanju novosti, sve informacije možete pronaći na njihovom sajtu.

bmt lux projekat

KAKO DO INFORMACIJA?

Svi zainteresovani za stanove mogu da kontaktiraju investitora – firmu BMT LUX INVEST.

Više informacija o projektima mogu pronaći putem društvenih mreža na Instagram i Facebook stranici.

Takođe, sastanak je moguće zakazati putem sledećih brojeva telefona: 063/776 – 95 – 37; 062/520- 200; 060/539 – 99 – 85; 023/604 – 952, a moguće je i lično otići u prodajnu kancelariju BMT LUX INVEST-a koja se nalazi u ulici Rade Končara 14A.

Source

Leave a Comment