Honor bolji od Galaxy S22 Ultra? Tako kažu testovi

MWC 2022 je sve bliži, a Honor je jedan od brendova koji će biti prisutan na ovom događaju, gde se očekuje da će kompanija predstaviti novi telefon iz Magic serije.

Izvor: B92, GSMArena subota, 12.02.2022. | 11:34 -> 09:00 Podeli Foto: HONOR Srbija

Foto: HONOR Srbija

Džordž Žao, izvršni direktor Honora je na Facebooku objavio novi tizer, koji potvrđuje da će predstojeći uređaj koristiti Snapdragon 8 Gen 1 čipset.

Nema dodatnih detalja o telefonu, ali prateća poruka uređaj opisuje da „prevazilazi standarde“.

Telefon, koji je uslovno nazvan Honor Magic 4, se takođe pojavio i na ranim benchmark testovima, gde je upoređen sa upravo objavljenim Samsung Galaxy S22 Ultra modelom.

Dojavljivač @RODENT950 je uporedio rezultate dva uređaja, a u poređenju Honor izlazi kao pobednik sa 1245 poena ostvarenih u testu sa jednim jezgrom, naspram 1215 poena koliko je ostvario S22 Ultra.

Uređaj kompanije Honor je ostvario bolji rezultat i na testu sa više jezgara, gde je postigao 3901 poen, naspram 3303 poena kod Galaxy modela.

Izvor ovih informacija je potvrdio da oba uređaja pokreće isti Snapdragon 8 Gen 1 čipset, tako da će biti veoma zanimljivo videti kakva je poboljšanja Honor načinio na svom novom uređaju kako bi se postigli bolji benchmark rezultati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment