Blizzard radi na novoj igri u okviru jedne od svojih istaknutih franšiza

Oni koji prate Blizzard duže vreme, znaju da su kompanijine igre uglavnom fokusirane na tri glavne franšize – Warcraft, StarCraft i Diablo. Sada izgleda da Blizzard radi na novoj igri u okviru neke od pomenutih franšiza.

Izvor: B92, Ubergizmo petak, 11.02.2022. | 08:17 Podeli Foto: Sergei Elagin / Shutterstock.com

Foto: Sergei Elagin / Shutterstock.com

Ovo sugeriše nadavno otkriveni oglas za posao, u kojem Blizzard traži novog vodećeg dizajnera sadržaja. Prema opisu pozicije, traži se neko ko ima jasnu viziju za mehaničke i narativno zanimljive misije u okviru istaknute Blizzard franšize.

Ostaje pitanje za koju franšizu Blizzard traži pojačanje. Sve ukazuje da bi to mogao biti StarCraft, s obzirom na to da su prošle godine od kako je StarCraft 2 objavljen. Tokom 2020. godine Blizzard je objavio i da je prekinut dalji razvoj igre, uključujući zakrpe i novi sadržaj.

Takođe, znamo da je pre nekoliko decenija Blizzard razvijao StarCraft: Ghost igru, čiji razvoj je u međuvremenu prekinut.

S obzirom na to koliko je Blizzardu potrebno da razvije svoje igre, očekuje se da će proći dosta vremena dok ne saznamo o kom novom naslovu se radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment