Signal ima dobre vesti za one koji menjaju telefonski broj

Ako se odlučite za prebacivanje na drugi broj na istom nalogu, Signal će to omogućiti bez brisanja postojećih razgovora.

Izvor: B92, Verge, TPortal.hr, sreda, 9.02.2022. | 08:47 -> 10:47 Podeli Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Signal uvodi novu karakteristiku koja dozvoljava menjanje telefonskog broja povezanog sa nalogom bez gubitka postojećih razgovora, grupa i poruka.

Za dodavanje novoga broja i dalje će vam biti potrebna mogućnost slanja poruka na stari broj, objašnjava Verge. Nakon toga, uđite u novu opciju za promenu telefonskog broja koja se nalazi u podešavanjima Signalovog naloga, gde ćete morati da unesete novi i stari broj. Signal će nakon toga ponuditi uputstva za standardni proces registracije novog broja.

Nakon što ste uspešno ažurirali broj, kontakti s kojima ste razgovarali u Signalu dobiće novu poruku koja će ih obavestiti o promeni, kao i korisnu vezu kojom se može promeniti kontakt.

Nova karakteristika kreirana je za sve koji žele da zadrže stari telefon, ali uzimaju novi telefonski broj – ako se samo prebacujete na novi uređaj i želite da zadržite sve poruke, moraćete da koristite Signalov sustem za lokalni prenos podataka kako biste prebacili razgovore i kontakte s jednog uređaja na drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment