Najpopularnija internet destinacija dobija zanimljive novitete

Najposećenija internet destinacija na svetu uskoro bi mogla dobiti nekoliko opcija koje će oduševiti posetioce i kreatore sadržaja.

Izvor: B92, tportal.hr sreda, 26.01.2022. | 10:32 -> 14:18 Podeli Foto: Eliseu Geisler / Shutterstock.com

Foto: Eliseu Geisler / Shutterstock.com

TikTok priprema nekoliko novih karakteristika, uključujući i avatare nalik Appleovim Bitmojijima, filtriranje sadržaja na For You stranici zasnovano na ključnim rečima, grupne razgovore, audio prenose, deljenje ekrana na lajvstrimu i pretplatničke opcije slične onima na Twitchu.

ByteDanceovo „posuđivanje“ ideja od Twitcha kreatorima će pružiti mogućnost deljenja ekskluzivnih emojija, kao i aktivaciju komentara u kojima mogu da učestvuju samo pretplatnici. Sve ove potencijalne karakteristike još nisu postale stvarnost već su zapele za oko analitičaru Matu Navari.

Kao i sve najave za potencijalne nadogradnje, sve ove glasine je potrebno uzeti sa dozom rezerve. Samo zato što TikTok isprobava neku ideju ne znači da će ona postati implementirana, ali s druge strane daje uvid u potencijalnu budućnost platforme.

„Stalno razmišljamo o novim načinima dodavanja vrednosti u zajednicu te obogaćivanju TikTok iskustva“, istakao je zvaničnik TikToka u razgovoru za TechCrunch. Zvaničnik je takođe potvrdio da se ove karakteristike razmatraju kao opcije, ali da je cilj i dobijanje povratne informacije – konačne karakteristike bi se mogle veoma razlikovati od onoga što vidimo u procurelim informacijama.

Neke od ovih funkcija do korisnika su već došle u nekom obliku – poput plaćene pretplate. Emojiji za pretplatnike i sekcije za komentare mogli bi dobiti smisla u sljedećem testu TikToka: softver za streaming na stolnom računalu pod imenom TikTok Live Studio. Konačno, tu je i mogućnost filtriranja po ključnim riječima još jedan je TikTokov pokušaj čišćenja stranice For You.

Druge procurene i trenutno nerealizirane ideje poput avatara i audio prijenosa pokazuju TikTokove planove za potencijalnu ekspanziju. Ako mogu raditi video prijenose – ne postoji razlog zašto ne početi zarađivati na audio prijenose, zaključuje TechCrunch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment