Izbrisali ste fotografiju na WhatsAppu? Evo kako da je vratite

Ako ste u WhatsAppu slučajno izbrisali neku važnu fotografiju, ne brinite – postoji nekoliko metoda pomoću kojih ih možete vratiti, ali one uključuju kontaktiranje sagovornika ili deinstalaciju aplikacije.

Izvor: B92, Tportal, Makeuseof ponedeljak, 17.01.2022. | 12:28 -> 13:45 Tweet Podeli Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

WhatsApp, najpopularnija aplikacija za dopisivanje, nudi mogućnost skladištenja primljenih fotografija. Ako želite da ih izbrišete, moraćete da ih izbrišete i iz razgovora i iz galerije. Prvo što možete uraditi jeste da odete u galeriju i vidite da li se fotografija tu nalazi. Ako je nema, na raspolaganju su vam neke druge opcije. Za skraćivanje pretrage uvek možete u pretragu upisati WhatsApp.

Ako ne vidite fotografiju, a koristite skladištenje u cloudu, postoji nada. Ukoliko koristite automatsko slanje slika, postoji šansa da je WhatsApp poslao sliku u oblak, objašnjava Makeuseof.

Pogledajte pod stavkama poslatih slika, u skladištu fotografija ili nekoj manjoj mapi u koju WhatsApp možda smešta slike.

Kako spasiti sliku koju je poslao netko drugi?

Pri povratku slike iz zaborava može vam pomoći kontakt s kojim ste se dopisivali – sve što je potrebno jeste da ih upitate imaju li sliku u razgovoru – ako niste koristili opciju brisanja za sve, šanse da druga osoba ima pohranjenu sliku vrlo su velike. Ako je ima, može vam je proslediti.

Kako spasiti fotografije pohranjene u sigurnosnoj kopiji?

Ako niko u grupi ili razgovoru više nema fotografiju koju tražite, uvek možete posegnuti za trikom vraćanja putem sigurnosne kopije, uz uslov da u razdoblju nakon što ste je obrisali niste radili sigurnosno skladištenje podataka s WhatsAppa. Ako jeste, u oblaku imate ‘snimak’ vašeg WhatsAppa nakon što ste izbrisali sliku.

Ako niste, sve što je potrebno d auradite jeste da izbrišete aplikaciju, ponovno je instalirate i uđete u razgovor u kojem se nalazila fotografija. Ako niste napravili sigurnosnu kopiju, sve što he ppotrebno d auradite jeste da je probađete i uskladištite.

Žalosna istina o vraćanju izbrisanih fotografija

Ako nijedan od ovih metoda ne pomaže, s fotografijom se, nažalost, morate pozdraviti. Podaci u razgovoru zavise od sigurnosnih podešavanja i arhiva podataka na telefonima sagovornika. To znači da ćete – ako niste uskladištili fotografiju, omogućili automatsko čuvanje, izbrisali samo za sebe ili ostavili u arhivi – do nje morati doći na neki drugi način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment