Besplatne prijave za IT Fest 2022 za srednjoškolce su počele

Zimska škola programiranja i dizajna – IT Fest 2022 počinje u ponedeljak 31. januara i trajaće do petka 4. februara, a predavanja će biti moguće pratiti putem live streama.

petak, 14.01.2022. | 13:15 Podeli Foto: LINK group

Foto: LINK group

Ono što je sjajna vest za sve zainteresovane srednjoškolce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna jeste da se mogu prijaviti potpuno besplatno.

Sve što treba da uradite kako biste postali polaznik jeste da se prijavite preko sajta it-skola.com i dobićete mejl za praćenje predavanja i radionica putem Live streama.

Steknite IT veštine za perspektivnu karijeru

IT Fest 2022 je sjajna prilika za sve srednjoškolce da steknu korisna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare perspektivnu karijeru.

Organizator IT Festa je Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, koja već godinama na ovaj način promoviše moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Celokupan program ovogodišnjeg IT Festa održaće se onlajn, putem live stream tehnologije, koja se u nastavi ITS-a već godinama koristi kao dodatni nastavni resurs, a pokazala se i kao velika prednost u vreme pandemije.

Kreirajte animaciju, napišite prvi kôd i napravite sajt

Više od 20 vrhunskih stručnjaka i profesora ITS-a koji su karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima i pomoći im da savladaju Javu, Photoshop, JavaScript, AutoDesk, osnovne principe kriptografije i mnoge druge korisne programe.

Pored toga, srednjoškolci će saznati šta je problem solving, šta uzrokuje zavisnost od društvenih mreža, na koji način mogu kreirati interaktivni portfolio i još mnogo toga.

Na radionicama IT Festa pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i dobijete odgovor na sva vaša pitanja. Radionice i predavanja IT Festa su potpuno besplatni, a sve što treba da uradite kako biste mogli da ih pratite onlajn jeste da se prijavite putem sajta i dobićete mejl sa linkom za praćenje Live streama.

Prijavite se i pratite radionice potpuno besplatno onlajn

Za Zimsku školu programiranja i dizajna vlada veliko interesovanje, a i ove godine moći će da je prate svi zainteresovani srednjoškolci zahvaljujući najmodernijoj live stream tehnologiji, putem koje će radionice i predavanja biti emitovani onlajn.

IT Fest predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve informacije možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment