Oglasila se devojka Mateja Periša, Splićanin mesecima planirao put u Beograd

Matejeva devojka iznela je nove pojedinosti medijima u Srbiji. Između ostalog, rekla je i da je on mesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

– Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo šta. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja, od kojih je njegova devojka poznavala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest meseci, nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova devojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti – prenosi mediji.

– U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja s bilo kakvom nedozvoljenom supstancom, kaže da to nije on. Njegova majka također nije izgubila nadu. To mi je prenijela Sanja – prenosi Dnevnik.hr.

Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. na 31. prosinca, a potraga za njim ušla je u sedmi dan. Prijatelji sa kojima je bio u Srbiji napustili su zemlju, a njegov otac Nenad Periš i dalje je u Beogradu i čeka bilo koju korisnu informaciju koja će ga dovesti korak bliže da pronađe sina.

Izvor: Nova.rs

Prijatelj nestalog Mateja Periša: Izgledalo mi je kao da se skrivaSource

Leave a Comment