B92 – Internet, Radio i TV stanica

[]
UŽIVO Proglašen nacionalni dan žalosti u Kazahstanu; Tokajev održao sednicu operativnog štaba – Vesti – Info – B92.net ]]>

Situacija u Kazahstanu se normalizovala nakon višednevnih nereda koji su prerasli u krvave sukobe sa policijom.

Tanjug/AP Photo/Vasily Krestyaninov

Beograd — Premijerka Ana Brnabić potvrdila je da se čula telefonom sa ministarkom spoljnih poslova Australije i da je razgovor o Novaku Ðokoviću bio konstruktivan.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Beograd — Putevi Srbije savetuju učesnike u saobraćaju da koriste zimske gume i da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.

Ilustracija: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Beograd — Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će sve što se dešava sa Novakom Ðokovićem u Australiji ostaviti posledice na odnose Srbije i Australije.

Ilustracija: Tatoh/Shutterstock

Banjaluka — U Republici Srpskoj je sve spremno za današnji početak obeležavanja 30 godina od njenog postojanja.

Foto: Profimedia

Kuito — Najviša planina-vulkan na arhipelagu Galapagos eruptirala je izbacujući lavu i oblake pepela iznad Tihog okeana, potvrdio je Geofizički institutEkvadora.

Tanjug/Wilson Cabrera/National Galapagos Park communications office via AP

Tokom protekle noći i rano jutros zemljotres je pogodio slabo naseljeno područje na zapadu Kine, saopštile su vlasti. Četvoro ljudio lakše je povređeno.

Deposit/destinacigdem

Zgrada u kojoj se nalazi kantina u gradu Čungkingu na jugozapadu Kine srušila se nakon eksplozije za koju se sumnja da je izazvana curenjem gasa.

Tanjug/Huang Wei/Xinhua via AP

Belingem — Nakon što se snežni talas trasformisao u obilne kišne padavine, lokalne vlasti na Pacifičkom severozapadu SAD saopštile su da su krenule poplave.

EPA-EFE/JIM LO SCALZO
B92 – Najviše komentara
Pročitajte još na B92
Video
0 || $(„.overallImg-left div“).children(„img“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} if($(„.overallImg-right div“).children(„iframe“).length>0 || $(„.overallImg-left div“).children(„iframe“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} }); ]]>Source

Leave a Comment