Opšta bolnica za celu porodicu

O nama

Sve je počelo od male ordinacije sa samo troje zaposlenih, koju su 1995. godine osnovali supružnici dr Jasmina Knežević, pedijatar – pulmolog, i Milan Knežević, filmski reditelj. Od tada do danas, punih 26 godina, Bel Medic je neprestano unapređivao i širio spektar svojih usluga, kroz saradnju sa eminentnim lekarima, stalnu modernizaciju medicinske opreme i ulaganje u edukaciju svojih zaposlenih. Zahvaljujući tome prepoznat je kao regionalno relevantan medicinski centar. Danas stručni tim Bel Medica čini oko 800 lekara, vrhunskih stručnjaka među kojima su neka od najvećih imena srpske medicine.

Na šest lokacija, povezanih jedinstvenim kol-centrom i integralnom kompjuterskom mrežom, Bel Medic pruža pouzdane i kvalitetne medicinske usluge – preglede, najsavremeniju dijagnostiku, hirurško lečenje (operacije), bolničko lečenje u luksuznim apartmanima, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete i transport bolesnika od 0 do 24 časa, kao i mnoge druge medicinske usluge. Poseduje pet najsavremenije opremljenih operacionih sala, najmoderniju angiosalu u Srbiji, jedinicu intenzivne nege, kao i luksuzne bolničke apartmane.

U Bel Medicu je 2016. urađena je prva barijatrijska operacija deteta u regionu, a prvi put u Srbiji je urađeno uklanjanje mokraćne bešike i rekonstrukcija iste od creva. Kao posledica svih ovih napredaka došle su i mnogobrojne nagrade i priznanja među kojima ističemo prestižnu evropsku nagradu European Business Awards za odnos prema klijentu. Jer glavna ideja vodilja Bel Medica za svih 26 godina postiojanja jeste upravo PACIJENT U SREDIŠTU PAŽNJE. Ovo potvrđuje i činjenica da je više od 500.000 zadovoljnih pacijenata pružilo je svoje poverenje ovoj ustanovi.

Bel Medic je prva privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISO). Prva je zdravstvena ustanova u Srbiji kojoj je Quality Austria Center izdao sertifikat za sistem upravljanja zaštitom životne sredine prema standardu ISO 14001, kao i sertifikat HACCP za sistem bezbednosti hrane (januar 2017). ISO sertifikati koje „Bel Medic“ poseduje garantuju pacijentima najviši nivo kvaliteta usluge i bezbednosti u svakom trenutku.

Kućne posete

Svi specijalistički pregledi, laboratorija, RTG, infuzija, gipsiranje, previjanje u vašoj kući 24/7

Porodilište

Tim vrhunskih stručnjaka, vrhunska nega i posebne pogodnosti za trudnice, mame i bebe

Centri

Zdravstveni sistem Bel Medic pacijentima pruža kompletnu dijagnostiku, lečenje, rehabilitaciju i praćenje nakon oporavka na jednom mestu

Bolničko lečenje

Kompletan bolnički sistem sa vrhunski opremljenim operacionim blokom, porodilištem, intenzivnom negom i komfornim apartmanima

Terapija

Injekcije, infuzija, fizikalna terapija, hemioterapija, biološka terapija 24/7

Edukacija

Korisni saveti o zdravlju, najnovije medicinske vesti i otkrića, preporuke svetski relevantnih medicinskih institucija

Source

Leave a Comment