Prava novogodišnja odluka: Poklonite svom detetu najkvalitetnije Cambridge i IB obrazovanje

Nova godina je vreme za darivanje naših najmilijih, ali i za donošenje važnih odluka koje život menjaju nabolje.

sreda, 29.12.2021. | 13:29 Tweet Podeli Foto: LINK group

Foto: LINK group

Baš zbog toga je sada idealan trenutak da donesete pravu novogodišnju odluku i svom detetu pružite najvredniji novogodišnji poklon, kojim ćete mu omogućiti uspešnu budućnost: internacionalno Cambridge i IB obrazovanje na engleskom jeziku po najpovoljnijim uslovima. International School vam olakšava da tu odluku realizujete, jer vam za Novu godinu poklanja popust na školarine do čak 40%.

International School je najmodernija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u zemlji i regionu, u kojoj se nastava i celokupna komunikacija sa profesorima odvijaju isključivo na engleskom jeziku. Školovanjem u International Schoolu vaše dete dobija sveobuhvatno i kvalitetno obrazovanje i znanja za 21. vek.

Prijavite se do 3. januara!

International School vam poklanja i do 40% niže cene školarina

Neka novogodišnji poklon za vaše dete bude ono trajno i vredno što ga menja nabolje, a to su kvalitetno obrazovanje i stimulativna sredina za rast i razvoj.

Umesto materijalnih i prolaznih stvari, ove godine imate sjajnu priliku da svom detetu obezbedite internacionalno Cambridge i IB školovanje na engleskom jeziku po posebnim uslovima upisa i na taj način pametno uložite u njegovu uspešnu budućnost.

Donesite najbolju novogodišnju odluku baš sada jer je sada pravi trenutak da svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2022. i svaku narednu godinu. Iskoristite novogodišnju akciju sa povlašćenim cenama školarine koja traje do 3. januara. PRIJAVITE SE »

Internacionalno obrazovanje za starije osnovce i srednjoškolce

Internacionalna Cambridge i IB škola za starije osnovce i srednjoškolce istovremeno poseduje akreditaciju i radi po planu i programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, International Baccalaureate (IB) obrazovne organizacije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Inovativan, moderan i zasnovan na svetskim standardima kvaliteta, International School će vašem detetu pružiti najkvalitetnije obrazovanje dostupno na našim prostorima.

U nastavi se koriste inovativne metode i najmodernija tehnologija u službi obrazovanja, pomoću kojih vaše dete na drugačiji način, lakše i zanimljivije savladava gradivo i ne samo da ostvaruje već i prevazilazi svoje potencijale.

Foto: Link group

Foto: Link group

Inovativna i jedinstvena nastavna praksa izgleda stvarno drugačije, a ovo su samo neki od razloga zašto je International School pravi izbor za vaše dete:

● interdisciplinaran pristup učenju;

● širok spektar tehnoloških resursa;

● obrazovne aplikacije;

● nastavnici kao posvećeni mentori i pedagozi;

● bogate vannastavne aktivnosti;

● predstavljanje svetskih i domaćih univerziteta;

● prestižne međunarodne diplome;

● nastava isključivo na engleskom jeziku.

Škola u kojoj su svi posvećeni maksimalnom razvoju učenika

Učenicima International Schoola je na raspolaganju veliki broj vannastavnih aktivnosti. Klubovi i radionice su u potpunosti okrenuti ka unapređenju i razvoju ličnih i akademskih kompetencija učenika. Gostujući predavači, predstavljanje prestižnih domaćih i svetskih univerziteta i kurikulum koji ispunjava najviše obrazovne standarde čine International School idealnom osnovom za dalji akademski put.

Upisom u International School vaše dete će steći neophodna znanja i veštine za 21. vek, kao i internacionalno priznate Cambridge i IB diplome, u zavisnosti od usmerenja. International School je škola u kojoj će vaše dete postati svestran akademski građanin, spreman za nove obrazovne izazove kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Foto: LINK group

Foto: LINK group

International School nas ohrabruje da ispunjavamo svoje snove

Škola je puna podrške i naši nastavnici su sjajni jer, kad god nismo u školi – kada imamo pripreme, treninge ili turnire – organizuju dodatne časove kako ništa ne bismo propustili i kako naše sportske aktivnosti ne bi uticale na naše ocene. International School nam pruža ljubav i ohrabruje nas da učimo i van nastavnog programa, da ispunimo svoje snove i želje i uči nas kako da postavimo visoke akademske i životne ciljeve.

Teodora Obradović, učenica

Ključ uspeha učenika u International Schoolu leži u činjenici da je škola u potpunosti posvećena učenicima i omogućavanju da oni razviju sve svoje talente i ostvare svoj puni potencijal. Sada je pravo vreme da i vaše dete postane deo elite koja se izdvaja znanjem i maksimalnim rezultatima. Poklonite mu nezaboravan novogodišnji dar – internacionalno Cambridge i IB obrazovanje i sa osmehom dočekajte novu godinu.

Prijavite se odmah jer ovaj novogodišnji popust važi samo do 3. januara!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment