Paraćin, najnovije vesti – Naslovi.net

Večernje novosti pre 13 sati

Foto: Opština Paraćin U pitanju su životne namirnice, oko dve i po tone, za pripremu obroka u kuhinji Doma, a osim Lakićeve, u delegaciji koja je donaciju uručila bili su, između ostalih, još jedan narodni poslanik – Predrag Milošević iz… »

Večernje novosti pre 1 dan

Foto: B.P. Fotografkinje Nataša Petrović, Nevena Milojković, Katarina Jevtić, Milica Filipović, Jovana Dinić, Irena Filipović i Marija Nikolić paraćinskoj publici predstavile su se sa 36 fotografija sa različitim motivima jer se svaka od njih… »

Nova pre 1 dan

Kako je to imati konstantne užasne bolove zbog retke bolesti porfirije i kako je boriti se za neizvesnu budućnost, za portal Nova.rs priča Tamara Pejčinovic (24) iz Paraćina, studentkinja na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. „Prve simptome… »

Večernje novosti pre 1 dan

Foto: Z. Rašić Kovid ambulanti Doma zdravlja u petak, 24. decembra, javilo se na pregleda 39 osoba, od kojih su 22 pacijenta došla lekaru prvi put sa simptomima respirtorne infekcije. Brzim antigenskim testom korona virus dijagnostikovan je kod šest… »

Balkan Rock pre 1 dan

Penzioneri iz Paraćina su se spremili za koncert Iron Maidena, a sada je red na tebe i još jednu osobu koju želiš da povedeš sa sobom. Ovog puta Balkanrock uskače u ulogu Deda Mraza i u saradnji sa Charm Music Serbia organizuje novogodišnju… »

RTV Novi Pazar pre 2 dana

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su večeras u Mladenovcu istoimenog domaćina sa 3:1 u setovima, u utakmici 11. kola Prve lige Srbije. Mladenovac je dobio prvi set sa 25:13, ali su naredna tri pripala gostima – 25:14, 25:16 i 26:24. Pazarci su posle… »

Večernje novosti pre 2 dana

Foto: Z. Rašić Kako je saopšteno iz paraćinske Elektrodistribucije, do planskog prekida isporuke električne energije doći će zbog zamene brojila i usponskog voda, odnosno planiranih radova na elektroenergetskim objektima.… »

Večernje novosti pre 2 dana

Foto: Z.R. Đaci iz škole „Stevan Jakovljević“ sa svojim učiteljicom Tatjanom Spasić od prvog razreda učestvuju u gotovo svim aktivnostima koje za decu organizuje Biblioteka. Danas su najpre pogledali izložbu novogodišnjih čestitki koju su… »

Večernje novosti pre 2 dana

Foto: Z. Rašić U kovid-ambulanti Doma zdravlja za odrasle u četvrtak, 23. decembra, obavljeno je 37 pregleda – 29 prvih, a od 47 urađenih antigenskih testova pozitivnih je bilo sedam. PCR testiranjem prethodnog dana nije potvrđen nijedan novi… »

Kurir pre 2 dana

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas zaustavljen je danas oko 13.40 sati na auto-putu u smeru ka Nišu u blizini sela Krežbinac kod Paraćina saznaje Kurir. Đilas je, prema našim nezvaničnim saznanjima, upravljao svojim „bmw“ brzinom od 174… »
Source

Leave a Comment